Syksyä odotellessa

Mukavan lämmin ja pitkä kesä menossa edelleen, toivottavasti jatkuukin sellaisena… Kesällä on nautittu auringosta ja luonnosta ympäri Suomen ja vähän ulkomaillakin. Ensiapukoulutusten osalta kesä on tietysti hiljaisempaa ja mökillä pötkötellessä on hyvä pohtia myös lomailun jälkeistä aikaa.

Syksyä odotan innolla; uusia koulutusryhmiä ja sitä mahtavaa vuorovaikutusta ja keskustelua, jota kursseillamme aina pakkaa olemaan. Elokuun alku vielä nautiskellaan kesästä ja sitten pääsemme taas tositoimiin. Syksystä on tulossa siinäkin mielessä mielenkiintoinen, että osallistumme messuille ensimmäistä kertaa. Olemme varanneet pienen tilan Eurosafety 2024 -messuilta Tampereella 10-12.9. Mikäli tulet paikalle, tule ihmeessä juttelemaan. Tässä vaiheessa voi jo sen verran paljastaa, että meiltä on tulossa huikeita messutarjouksia kursseista; ainakin Ensiapu 1- (Primary Care) ja Ensiapu 2- (Secondary Care) -kursseista. Ehdottomasti myös lanseeraamme messutarjouksen AED -laitteen (sydäniskuri eli defibrillaattori) ja kurssin yhdistelmästä. Lisäksi luvassa yhteistyökumppanimme kanssa räätälöityjä ensiaputarviketarjouksia. Omalla pienellä standillamme on luvassa myös hauskaa puuhaa ????

Messutarjouksista myöhemmin lisää ja muistahan vierailla https://firstaidfinland.fi ja varata ensiapukurssin yrityksellesi tai ryhmällesi. Avoimia kursseja ei ole vielä syksyn osalta aikataulutettu, mutta niitäkin on toki luvassa.

Kaikki kurssimmehan ovat hyvin käytännönläheisiä, eli teemme paljon ja teoretisoimme vähemmän ???? Lisäksi kurssimme kestävät ainoastaan yhden työpäivän, joten tärkeän taidon ylläpito ei vie kohtuuttomasti työnantajan ostamaa aikaa.

Oikein mukavaa loppukesää ja syksyn odotusta

Ensiaputerveisin,

Jarkko Westerling, Pääkouluttaja, First Aid Finland Oy